Introduktion till SolidWorks

Introduktion till SolidWorks, 8 YH-poäng

Den här kursen är beviljad av Myndigheten för Yrkeshögskolan, i en ny satsning har det blivit möjligt att anordna kortare YH-utbildningar/kurser för att göra det lättare att öka kompetens utan att behöva läsa långa YH-utbildningar. Det innebär bland annat att den här kursen är kostnadsfri för alla deltagare och att ett utbildningsbevis kommer delas ut från MYH efter avslutad och godkänt genomförande av kursen.

För tillträde till utbildningen krävs endast grundläggande behörighet.

Kursen kommer bedrivas på Additivt Teknikcenter i Hultsfred som har en imponerande maskinpark av 3D-skrivare, både olika sorters plast-skrivare och metall-skrivare.

Syfte och mål:

Syftet med kursen är att ge de studerande grundläggande kunskaper och färdigheter som krävs för att förstå och kunna utföra uppdrag med Cad-programmet Solid Works i både 2D och 3D.

Målet är att de studerande efter kursen skall påbörja en progression mot mer avancerade kunskaper, färdigheter och kompetenser inom alla grundläggande funktioner i Solid Works både vad gäller konstruktion och produktutskrifter av olika slag. 

Kursen fokuserar till stor del på processen att skapa 3D-modeller för 3D-printutskrifter.

  

Image
Image
Kontakta oss för en kaffe med Mölk

Välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur vi jobbar med utbildning, är intresserad av ett samarbete eller vill veta mer om våra kurser och utbildningar.

Vi samarbetar aktivt med Östsvenska Yrkeshögskolan AB i alla våra yrkeshögskoleutbildningar.

Kontakta oss

Mölk Utbildning
Gelbjutaregatan 2,
582 54 Linköping

E-post: info@molk.com
Skriv er fråga: Gå vidare